Новини

May 14, 2024

Джакпотът Powerball се изкачва до $47 милиона: Какво трябва да знаете

Ivan Dimitrov
WriterIvan DimitrovWriter

Джакпотът на Powerball беше тема за разговори, особено след като някой във Флорида предяви претенции за колосалните $215 милиона само миналата седмица, слагайки край на поредица от тегления без победител в джакпота. Сега, когато джакпотът Powerball се връща обратно до $47 милиона за тегленето в понеделник, след поредица от тегления без победител, очакването се увеличава отново.

Джакпотът Powerball се изкачва до $47 милиона: Какво трябва да знаете

Ето моментна снимка на това, което предстои за тегленето на Powerball в понеделник, 13 май:

  • Нарастващ джакпот: Джакпотът Powerball в понеделник набъбва до $47 милиона, след като последните тегления оставиха голямата награда непотърсена.
  • Време за рисуване: Печелившите числа ще бъдат изтеглени малко след 23:00 ET, като резултатите ще бъдат актуализирани по-долу.
  • Как да играя: Научете тънкостите на закупуването на билети за Powerball и избора на вашите числа.
  • Опция Power Play: Увеличете печалбите си без джакпот с функцията Power Play за допълнителен $1.
  • Къде да купя: Билетите се предлагат в местните магазини или онлайн в избрани щати чрез Jackpocket, куриерът за дигитална лотария.

Тегленето на Powerball е момент, който много ентусиасти на лотарията очакват с нетърпение, с потенциал да превърне мечтите в реалност. За да участват, играчите трябва да изберат шест числа: пет бели топки, вариращи от 1 до 69 и една червена Powerball между 1 и 26. За тези, които искат да увеличат шансовете си за печалба, добавянето на Power Play за допълнителен $1 може да умножи наградите, които не са джакпот .

За безпроблемна опция играчите могат да изберат „Бърз избор“, при който компютър генерира произволен набор от числа. Тегленията се провеждат три пъти седмично: понеделник, сряда и събота. Без победител в джакпота, наградата расте, подклаждайки вълнението и мечтите на потенциалните победители.

Билети се предлагат в магазини за смесени стоки, бензиностанции и магазини за хранителни стоки. На някои места билетите могат да бъдат закупени и на терминалите на летището. За дигитална опция приложението Jackpocket служи като официален дигитален куриер на лотарията на мрежата USA TODAY, като предлага удобен начин за закупуване на билети, избор на числа и събиране на печалби онлайн в избрани щати и територии на САЩ.

Докато очакваме предстоящото теглене, не забравяйте, че Powerball предлага шанс да мечтаете големи. Независимо дали сте опитен играч, или нов в играта, тръпката от тегленето събира хората заедно, всички се надяват на опит за финансова свобода. Очаквайте печелившите числа и актуализациите на тегленето на Powerball в понеделник.

About the author
Ivan Dimitrov
Ivan Dimitrov
относно

Роден в сърцето на София, Иван е пионер в света на локализациите на онлайн казина в България. С уникален чувство за улов на местния дух, той предоставя на играчите усещане, което е истински българско.

Send email
More posts by Ivan Dimitrov
undefined is not available in your country. Please try:

Последни новини

Разкриване на бъдещето: Глобалният пазар на лотарии нараства до 430,4 милиарда долара до 2031 г.
2024-05-15

Разкриване на бъдещето: Глобалният пазар на лотарии нараства до 430,4 милиарда долара до 2031 г.

Новини